PayPal regisztráció és PayPal számla nyitás

PayPal regisztráció és PayPal számla nyitás

Ha még nincs PayPal számlád hozz létre egyet - 5 perc az egész, következő a dolgod:

1. Gyors és ingyenes PayPal regisztráció ITT>>

2. Majd az oldalon kattints a „SIGN UP TODAY!” linkre!

3. Válaszd a Personal-t ha teljesen átlagosan akarod használni, egyéb esetben Premier fiókot - vagy a Business fiókot, ha szeretnéd a céged nevét is feltüntetni a tranzakciókon, valamint több felhasználója is lehet egy Business fióknak - más különbség nincs és később is bármikor tudsz váltani, tehát mindegy melyiket választod! A tranzakciós díjak egységesek minden fiókra!

4. Regisztrációnál add meg az adataidat, amiket kér a rendszer, fogsz kapni egy visszaigazoló Email-t!


5. Ez után választanod kell, hogyan szeretnél fizetni - amikor vásárolsz - Most nem fizetsz semmit!

A két választási lehetőséged a következő: (bármikor tudsz módosítani később!)

5/a. "PayPal Account" azt jelenti, hogy Te utalsz át a bankodból a Paypal számládra, amikor fizetni szeretnél online. Sok értelme nincs, mert valahányszor vásárolni illetve fizetni szeretnél, előtte fel kell töltened a Paypal számládat és 2-3 munkanap, mire átér a pénz, így ugyanott vagy mintha közvetlenül az illetőnek utalnál. Ha ez Neked így jó, akkor válaszd ezt az opciót.

5/b. "Credit Card" - Ha van rendes bankkártyád, inkább válaszd ezt az opciót, mert így valahányszor vásárolsz az interneten, a pénzed azonnal átér! Itt add meg a bankkártyád számát és készen is vagy!


Több bankkártyát is hozzá tudsz rendelni fiókodhoz, továbbá a bankkártyád megerősítésekor a rendszer ideiglenesen levon kb. 400Ft-ot, amit pár napon belül vissza is utal a számládra - de sajnos csak így tudja ellenőrizni a kártyád adatainak helyességét.

Ellenőrizd a bankodnál a terhelés tranzakcióját, és keresd meg a  tranzakció azonosító 4 jegyű kódot. (Ilyet keress: PP 3740 EXPUSE.) 

Ezt a 4 jegyü számot kell beírni a PayPal számládon a kártya hitelesítéshez.

Tehát, csak akkor lesz aktív a kártyád, ha a bankszámlán lévő 400-ft-os terhelést átnézed, és megkeresed benne a 4 jegyű kódot, majd visszatérve a PayPal számládhoz, ezt beírod.

 

Ezt a PayPal megküldi levélben is, hogy aktiválnod kell. Lehet, hogy néhány napba is beletelik, mire jelentkezik a bankszámládon a terhelés. Ezt a 400 forintot természetesen jóvá fogják írni az internetes számládon.

 

FONTOS: az az e-mail cím, amivel regisztráltál a PayPalon, az lesz a bankszámlád azonosítója. (ID szám)

Adataidat később bármikor szabadon módosíthatod a "My Account / Profile" menüpont alatt.